måndag 27 februari 2012

Nu är det äntligen dags igen. Jag har sagt upp mig från mitt jobb (!) och våren är på väg. Nu ska det väl finnas tid för garn och färg och stickor och korgar fulla med ofärdiga projekt igen!

Jag funderar på att inleda våren med att utöka butiken lite. Stickor och mönster känns som det uppenbara valet, men jag är lite sugen på att satsa på stick-lämpliga pärlor istället. Visst skulle det vara trevligt att kunna köpa ett Aeolian eller Annis-kit med matchande pärlor och garn i olika kombinationer?

Vad tycker ni? Låter pärlpaket roligt och inspirerande?

Allt väl,
Kia

4 kommentarer:

 1. Låter som en god ide! Det är så svårt att se på skärmen vad som passar till det eller det garnet. Brukar beställa provpåsar med pärlor, men det blir ju dyrt i långa loppet.

  SvaraRadera
 2. Håller med Tina. Jag köper pärlor på Panduro, men tycker kvalitén är sådär.

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka! Hoppas att du tänker fortsätta med online-shoppen även om du öppnar en fysisk affär i Lund så småningom, det blir ju så långt att åka annars!

  Pärlor låter som en TOPPEN-idé! Det är alltid så svårt att gissa från färger på skärmen om pärlor passar till ett visst garn. Så tummen upp!

  / Jenny

  SvaraRadera
 4. Roligt! Jag provar med några stycken kit och ser ifall det finns något intresse och ifall de som handlar tycker att det funkar!

  SvaraRadera